Zimski salon knjige
0

Autorica Sanela Dizdarević predstavlja erotski roman "Borim se sa strastima"

Sarajevo-x.com
Autorica romana "Majstor za gatke", Sanela Dizdarević, nedavno je objavila erotski roman "Borim se sa strastima" u izdanju nove izdavačke kuće iz Beograda IND Media Publishing. Roman će biti predstavljen tokom Šestog Zimskog salona knjige u Sarajevu.

Roman "Borim se sa strastima" je erotskog karaktera i uvest će čitatelje u vrtoglavo duboko doživljene strasti koje je, naizgled prosječno, žensko u stanju da osjeti.

Albina je mlada žena koja živi u sretnom braku s čovjekom koji joj je dao sve. Međutim, nakon niza godina provedenih s jednim te istim odabranikom srca, osjeća kako su joj seksualni ''ventili'' zapušeni.

Zapada u neiscrpnu borbu sa svojim libidom kada upozna mladog i neodoljivog momka. Počinje da se pita kako se pretvorila u takvo čudovište, da preispituje sebe i svoju moralnost. Na tom putu prisjeća se svojih ranih i još ranijih seksualnih iskustava, onih dok je bila još djevojčica. Da li je Albina toliko jaka da se na kraju izbori s onim od čega joj izgara čitavo tijelo i da li je moguće da ostane na pravom putu...?

Autorica Dizdarević će 17. i 18. decembra na štandu beogradskog izdavača potpisivati knjige.