magazin
0

Kim Basinger unajmila tjelohranitelja za svoju kćerku

Sarajevo-x.com
Glumica Kim Basinger, unajmila je tjelohranitelja za svoju 11-godišnju kćer Ireland, nakon skandala sa njenim ocem Alecom Baldwinom. Čitav ovaj slučaj eskalirao je prošle sedmice kada je u javnost puštena snimka sa govorne pošte na kojoj Alec ne govori riječi ljubavi svojoj kćerci.

Ovaj glumački par je na sudu šest godina u borbi za starateljstvo nad Ireland. Stvari su krenule sa lošeg na gore kada je web site TMZ.com objavio snimku bijesnog Baldwina kako ostavlja poruku djetetu u kojoj stoji da je "bezobrazna i nepromišljena mala svinja".

Ovaj 49-godišnji glumac rekao je da je bio bijesan na svoju kćer jer je nije mogao dobiti telefonom iako su imali unaprijed zakazan razgovor. Na snimci se čuje i prijetnja u kojoj govori da će doletjeti iz New Yorka da je "izlupa po guzici".

Baldwin se kasnije izvinio zbog svoje naravi u saopštenju koje je postavljeno na njegovom web siteu. Optužio je bivšu suprugu za puštanje te snimke u javnost iako je to protiv sudske odluke o puštanju privatnog materijala u javnost.

Glumičin glasnogovornik je rekao da nije istina kako je to protiv sudske odluke. Objavio je i da je tjelohranitelj unajmljen kako bi Ireland štitio od medija i omogućio joj da normalno nastavi sa svojim uobičajenim aktivnostima.