magazin
0

Jelena Milušić bend u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu i u januaru je centralno mjesto dobre zabave u glavnom gradu BiH.

U PAN Winter Pubu je i jučer posjetitelje zabavljao Benjamin Serhatlić – Benko, a zainteresovani su mogli pogledati i izložbu fotografija "Zanatlije – čuvari tradicije Baščaršije".

Djeca su uživala u sadržajima igraonice Argeta Junior Play House, koja je otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00, te družila se i slikala sa Djeda mrazom u Coca-Cola kućici Djeda mraza.

Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupila je grupa bRend, a u večernjem terminu je u PAN Winter Pubu posjetitelje zabavljao Balkan Express Orchestra, koji je izveo najveće hitove romske muzike.

Najmlađi i danas mogu posjetiti igraonicu Argeta Junior Play House, koja radi od 10:00 do 21:00, ili se zabaviti na nekoj od igračaka u mini luna parku.

Tu je i Coca-Cola kućica Djeda mraza, čija su vrata otvorena radnim danima od 16:00 do 20:00, a vikendom od 12:00 do 14:00 i od 16:00 do 20:00 sati.

Od 16:30 do 19:30 će u PAN Winter Pubu ponovo će nastupiti Benjamin Serhatlić – Benko, dok se u galeriji Puba još danas može pogledati izložba fotografija "Zanatlije – čuvari tradicije Baščaršije".

Na BH Telecom ULTRA Stageu će sa početkom u 19:30 nastupiti Damir Dakić, a u PAN Winter Pubu će sa početkom u 21:30 nastupiti Jelena Milušić sa svojim bendom.

Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.