magazin
6

Jameson party sa Unplugged Plug u PAN Winter Pubu

Klix.ba
Deveti dan Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa bio je više nego uzbudljiv.

Na Marketu je organiziran Sajam zapošljavanja, na kojem je učestvovalo oko 40 firmi koje imaju potrebu za upošljavanjem radnika.

Posjetitelji su imali priliku uživati i u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra, dok su se najmlađi mogli družiti i igrati u Hypo zabavnom parku i Argeta Junior Play House.

Mališani su doživjeli nezaboravne trenutke i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat u Coca-Cola kućici Djeda Mraza borave Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa, za dobru atmosferu pobrinuo se bend Undergrounderi, dok je na BH Telecom ULTRA Stageu prisutne zabavio Aqustic Duo.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Partyija biti organiziran Jameson party sa Unplugged Plug, dok će na BH Telecom ULTRA Stageu od 20 sati prisutne zabavljati poznati dječiji zabavljač Elvir Hadžijamaković Lilo.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.