magazin
90

Instruktori zumbe okupili ljubitelje ovog aerobik programa na Panonskim jezerima

Klix.ba
Protekle subote u kompleksu slanih jezera Pannonica u Tuzli u organizaciji Centra za sport Univerziteta u Tuzli i Zumba with Jasmina i u okviru 20. Ljetnog univerziteta održan je Zumba Party.

Taj dan Tuzla je ugostila licencirane zumba instruktore iz Zenice, Brčkog, Sarajeva, Modriče, Doboja, Srebrenika i Tuzle koji su u prelijepom ambijentu Panonike i različite žanrove muzike na sebi svojstven način nepunih dva sata animirali i zabavljali sve ljubitelje ovog aerobik programa.

Zumba fitness predstavlja plesni fitness temeljen na različitim latino ritmovima, a za fantastične zvuke salse, merengea, cumbiea, reggaetona, sambe i ostalih vrućih ritmova pobrinuo se DJ Dilan. Red-bull je svim učesnicima dao krila, što je definitivno pomoglo da izdrže do kraja partyja.

Zumba party nije prvi ovakav događaj koji je na jednom mjestu okupio sve ljubitelje različitih vidova južnoameričke kulture i zabave. Veliki broj posjetitelja i pozitivni komentari svakako su nagovještaj da će se ovakva događanja nastaviti ponavljati.