magazin
0

Iluzionistički show Georgea Diamonda u Coloseum Clubu

Klix.ba
Da li ste spremni za pravi iluzionistički show? Ukoliko jeste onda dođite u Coloseum Clubu u subotu 23. novembra, sa početkom u 22 sata, i dopustite da show Fusion of Illusion ispuni sva Vaša očekivanja.

Fusion of Illusion je jedinstveni show program koji objedinjuje dramatične iluzije, brze promjene kostima, elegantnu scensku magiju i humor. Publika Coloseum Cluba će biti u mogućnosti da prisustvuje showu koji je George Diamond izvodio publici širom svijeta na luksuznim brodovima, scenama velikih kabarea, i u egzotičnim hotelima.

Ako želite biti zadivljeni i začuđeni i ako želite nagraditi svoja čula putovanjem u tajanstveni svijet nevjerovatnog pripremite se i na nemoguće jer ovaj show će vam pružiti sve to i mnogo više.

Prije nastupa u Coloseum Clubu, George Diamond će se u subotu u popodnevnim satima družiti i sa mališanima iz Dječijeg doma "Bjelave" u Sarajevu, te ih kroz svoj iluzionistički show uvesti u svijet magije.

Dođite i pogledajte Fusion of Illusion Show Georgea Diamonda, opustite se i uživajte u putovanju u magije, misterije, napetog iščekivanja i Iluzije, a ulaznicu po cijeni od 10 KM možete kupiti na recepciji Coloseum Cluba.