magazin
0

Grupa Kilimanjaro na BH Telecom ULTRA Stageu

Klix.ba
Na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu jučer je bilo veoma živo. Djeca su se cijelog dana zabavljala u mini luna parku, a brojni posjetitelji su istraživali ponudu zakupaca Marketa.

Na BH Telecom ULTRA Stageu nastupili su mladi članovi muzičke AKA-demije Pink Panter, a u PAN Winter Pubu posjetitelje je prvo na after-work partiju zagrijao Benko, pjevajući i svirajući gitaru, dok su večernji koncert imali članovi Artis Tamburitza Orchestra.

Danas u 14 sati će na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu biti otvorena dječija igraonica Argeta Junior Play House, gdje će se u narednih mjesec dana najmlađe Sarajlije moći zabavljati, ali i koješta naučiti.

Na BH Telecom ULTRA Stageu će u 19:30 nastupiti grupa Kilimanjaro u pratnji mladog hip-hopera 100 posto, dok će u PAN Winter Pubu u terminu od 16:30 do 19:30 gitaru ponovo svirati i svima poznate pjesme pjevati Benko.

U večernjem terminu će u Pubu nastupiti odlični sarajevski Electric Five Band. Više informacija o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa: http://www.facebook.com/sarajevo.holiday.market