Film/TV
12

Zvijezda serije The Walking Dead u novim epizodama Dosjea X?

Klix.ba
Laurie Holden u Dosjeima X
Laurie Holden u Dosjeima X
Iako mlađe generacije glumicu Laurie Holden najbolje poznaju po ulozi u seriji The Walking Dead, ona je svoju slavu započela pojavom u kultnoj seriji The X Files ili Dosjei X.

Nakon što se njena uloga Andree u seriji The Walking Dead okončala, a u jeku talasa uzbuđenja zbog najavljenih novih epizoda neponovljivih The X Filesa, otvorila se mogućnost da se Holden ponovo okuša uz Davida Duchovnyja i Gillian Anderson.

Holden je na pitanje fanova o mogućnosti povratka u ulogu Marite Covarrubias na svom Twitter profilu odgovorila bez konkretnog "da" ili "ne" što je bilo dovoljno da se pokrenu medijske spekulacije.

Marita Covarrubias je svojevremeno predstavljena u četvrtoj sezoni serije The X Files kao doušnik agentu Foxu Mulderu, a bez konkretne najave od producenta serije Chrisa Cartera fanovi za sada mogu samo čekati i nadati se.

Podsjećamo, producentska kuća Fox nedavno je objavila da će se serija vratiti produkciji koja je najavljena za ljeto. Fanove čeka novih šest epizoda koje bi trebale zaokružiti relativno nedovršenu priču agenata Mulder i Scully.