Film/TV
0

"Zvezde Granda" u subotu na OBN TV

Novo izdanje "Zvezda Granda" u subotu 10.12.2016. godine od 20 sati donosi nova uzbuđenja, sjajne kandidate i najbolju zabavu.

Najpopularniji muzički show u BiH, ali i na Balkanu "Zvezde Granda" polako se približajavu kraju prvog kruga takmičenja, a uzbuđenje je sve veće jer su kandidati sve bolji i bolji.

Gledaoce OBN TV i u novom izdanju očekuje sjajna zabava, a za to će pobrinuti između ostalog i sjajni žiri. Pravu predstavu pripremiti će Aca Lukas i Jelena Karleuša. Lukas će u jednom trenutku odlučiti počistiti studio tako da će se prihvatiti metle, a njegovo "temeljito" čišćenje će Jelenu natjerati da se popne na stolicu.

Gledaoci će imati priliku vidjeti i atribute kojim Jelena Karleuša raspolaže, a Viki će svojim komentarima izazvati smijeh, bijes, ali i revolt pojednih članova žirija. Tajanstveni član žirija će izjaviti da je direktor škole koju je Viki završila već 20 godina u zatvoru, a da je škola pretvorena u konjušnicu jer se ona kiti perjem kojeg nema.

Da iznenađenja u Zvezdama Granda nikada ne nedostaje pobrinuti će se i sami kandidati pa će tako jedan od njih na sceni voditi pravu ljubavnu bitku. Ucijenjen od djevojke, morat će zbog ljubavi da uradi stvari koje ne želi. Njega će Jelena bez ustezanja nazvati rogonjom, a Lukas šmekerom koji neke stvari ne bi trebao raditi zbog osobe koja to ne zaslužuje.

Koga će Bosanac nazvati "gadnim ženturačama“, ko je vrač, a ko vračara, ko zvuči kao nevin, a ko je pobjegao iz ludnice možete saznati u novom izdanju "Zvezda Granda" u subotu 10.12.2016. od 20 sati u programu OBN TV.