Krči put do zvijezda
0

Znate li ko je Jesse Heiman? Često ga viđate!

Sarajevo-x.com
Jesse Heiman
Jesse Heiman
Jesseja Heimana ste do sada sigurno vidjeli nebrojeno puta na filmskom platnu, no kada bi vas neko pitao ko je Heiman sigurno ne biste znali. Naime, on je jedan od najaktivnijih statista i do sada se pojavio u najmanje 50 filmova.

Ukoliko ste gledali filmove "The Social Network", "American Pie", "Catch Me If You Can" vidjeli ste i debeljuškastog statistu. Koliko se puta pojavio u filmovima trebalo bi da je već odavno velika holivudska zvijezda, no nije. Ili barem nije bio sve do nedavno, kada je na YouTubeu objavljen video o njemu.

Snimak o 31-godišnjem statisti samo nekoliko dana nakon objavljivanja na videoservisu YouTube postao je prava senzacija i do sada ga je pogledalo preko 600.000 ljudi.

Amerikanac se do sada se pojavio u 56 filmova i serija, tokom 10-godišnje karijere.

Prvi put imali ste priliku da ga vidite u filmu "American Pie 2" 2001. godine, iako je imao sasvim neprimjetnu ulogu. Ulogu je ostvario i u filmu "The Social Network", gdje ste ga mogli vidjeti kako sjedi u učionici, mada nije progovorio ni riječi.

Otkako je na YouTubeu objavljen video o njemu Heiman je postao još popularniji i stekao je brojne obožavatelje. Mnogi ga nazivaju najvećim glumcem iz pozadine ikada.

Pogledajte scene u kojima ste vjerovatno propustili vidjeti Jesseja Heimana.