Film/TV
0

Život porodice Kardashian uskoro na OBN televiziji

Klix.ba
Sestre Kardashian i njihova mnogočlana porodica velikodušno su otvorili gledateljima vrata svog doma i dopustili da ih kamere prate non-stop, od jutarnjeg buđenja i odlaska na poslovne sastanke, pa sve do privatnih bračnih, sestrinskih ili društvenih svađa te kasnih noćnih zabava.

Iako je porodica Kardashian finansijski i društveno jako dobro potkovana, ona je baš poput svake druge, normalne porodice čiji članovi prolaze kroz turbulentne uspone i padove.

Ovaj ih je serijal vinuo u svijet slavnih kao ništa dotad! Sestre Kardashians i ostali članovi porodice doslovno su preko noći postali najpoznatija lica s TV ekrana, tiskovine koje su prenosile sočne priče iz njihovih života prodavale su se u ekspresnom roku, njihova gostovanja u talk-showovima bila su najgledaniji programi, a paparazzi su ih pratili u stopu bez prestanka. Ali, ko su zapravo Kardashianke?

Sestre Kardashian
Sestre Kardashian
Nedjeljom uvečer TV OBN će prikazivati sočne detalje iz Miamija, kada Courney i Kim prave ludnicu u ovom gradu koji nikada ne spava. Upravo u ovom dijelu serijala Kim je porodici, ali i cijelom svijetu, obznanila svoju trudnoću. Kroz nastavak uzbudljivog i glamuroznog realityja gledat ćete kako se trudnoća razvija, kako Kim muče strahovi kao i svaku trudnicu, te kako kroz sve prolaze njen suprug Kanye West i mnogobrojna porodica Kardashian.

Ovakav show realnosti još niste gledali na našim prostorima, jer sadrži sve ono što je potrebno jednom takvom programu. Tu su suze, emocije, padovi i usponi, tragedije i porodična sreća. U domu Kardashianovih nikada nije dosadno, kao ni u programu TV OBN.