Film/TV
28

Zimska čarolija u Cinema Cityju uz "Anu Karenjinu" i "U dobru i zlu"

Klix.ba
Proteklu filmsku sedmicu obilježio je novi akcioni triler, priča inspirisana istoimenim filmom iz 1966. "Odbjegli Django" (Django Unchained), u kojem su uživali posjetitelji Cinema Cityja. U toku zimskog raspusta, Cinema City je pripremio nastavak Zimske čarolije, uz popularnu animiranu avanturu "Potraga za Nemom" u 3D tehnologiji (Finding Nemo 3D).

U novoj filmskoj sedmici stiže dugoočekivana drama, epska priča o ljubavi, "Ana Karenjina" (Anna Karenina). Živahna i lijepa, Ana ima sve ono na čemu bi joj pozavidjele žene iz tog vremena, ona je žena Alekseja Karenjina, visokog vladinog činovnika, kojem je rodila sina. Kad dobije pismo od svog brata Oblonskog, u kome je moli da dođe i pomogne mu da spasi njegov brak sa Doli, Ana otputuje u Moskvu. Pogledajte kako će se njen život promjeniti odlaskom u Moskvu i osigurajte svoje ulaznice. Pretprodaja ulaznica za film "Ana Karenjina" je počela 17. januara na blagajnama Cinema Cityja.

Prikazivanje nove komedije "U dobru i u zlu" (Silver Linings Playbook) počinje 24. januara. Film je dobitnik nagrade publike na filmskom festivalu u Torontu i imao je 4 nominacije za Zlatni globus. Pat Solatano je izgubio sve, kuću, suprugu i posao. Završio je u psihijatrijskoj klinici i osam mjeseci kasnije vratio se živjeti s roditeljima, ali nezadovoljan time odluči učiniti sve kako bi vratio svoj stari život. Upoznaje misterioznu djevojku Tiffany, koja i sama ima mnogo problema i stvari se još više zakompliciraju. Ona mu odluči pomoći da vrati svoj stari život, ako on zauzvrat pomogne njoj. Otkrijte sami, kako će sudbina upetljati svoje prste i promijeniti sve, pretprodaja ulaznica počinje 22. januara na blagajnama Cinema Cityja.

Omiljeni Family Combo sa bogatim sadržajem od 4 Coca-Cole 0,33 l i dvoje srednjih kokica po cijeni od 12 KM od sada možete kupiti subotom i nedjeljom.

Pratite dešavanja na oficijelnoj Facebook stranici Cinema Cityja, a usput saznajte i više informacija o nagradnim igrama. Sve upite možete poslati i na e-mail [email protected].