Film/TV
7

Završni dio "Mamurluka" na repertoaru Cinema Cityja

Nakon uspješnog vikenda i odličnog rezultata u prvim danima prikazivanja akcionog spektakla "Paklene ulice 6" (Fast & Furious 6), koji je samo u nekoliko dana na svjetskim kinoblagajnama zaradio više od 1,6 miliona dolara, Cinema City nastavlja prikazivanje filma za sve one koji u narednom periodu planiraju pogledati ovaj interesantni triler.

Vin Diesel, Paul Walker i Dwayne Johnson predvode povratničku ekipu zvijezda u novom nastavku svjetskog blockbustera zasnovanog na brzim trkama.

Pretprodaja ulaznica za film "Paklene ulice 6" za ovu filmsku sedmicu počinje 28. maja na blagajnama Cinema Cityja.

Dostojan završetak sage o haosu, očaju, lošim odlukama i apsolutnoj ludosti "Mamurluk III" (The Hangover part III) od 30. maja je na repertoaru Cinema Cityja. Ovog puta nema vjenčanja, nema čak ni momačke večeri. Pogledajte što bi ovaj put moglo poći po zlu...Kad se čopor okupi i krene, opklade padaju. Otkrijte sve detalje dugoočekivanog završetka ove zabavne trilogije i na vrijeme osigurajte vaše ulaznice.

Za posjetitelje koji žele prvi pogledati ovaj dugoočekivani završetak epskog finala Mamurluk trilogije, Cinema City je 30. maja u 00:05 h pripremio specijalno prikazivanje. Potražite vaš Mamurluk paket bogatog sadržaja po cijeni od 19,00 KM već danas na blagajnama Cinema Cityja. Broj paketa je ograničen.

Od 30. maja za najmlađe posjetitelje Cinema City donosi pretpremijernu sedmicu nove animirane avanture "Čuvari šume: Tajanstveni svijet 3D" (Epic 3D). Od tvoraca filma "Ledeno doba" i "Rio" dolazi nam nova zabavna priča u 3D-u. Film govori o djevojčici koja se slučajno nađe u dubokoj šumi, na mjestu gdje se sile dobra bore protiv sila zla. Povezuje se sa grupom neobičnih likova kako bi spasila njihov, ali i naš svijet. Pretprodaja ulaznica za navedeni film počinje 28. maja na blagajnama Cinema Cityja.

Tražite idealan poklon? Kupite vaučer u iznosu od 30 ili 50 KM i preuzmite dvije gratis ulaznice za film po izboru. Poklonite najljepšu filmsku priču, iznenadite vama drage osobe. Više informacija možete dobiti na info blagajnama Cinema Cityja.