Film/TV
0

Zadnja sezona emisije "Punk'd" Ashtona Kutchera

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Snimljena je posljednja sezona skrivene kamere za poznate, "Punk'd". U njoj je zvijezda i autor serije, Ashton Kutcher prave razne smicalice svojim kolegama iz svijeta showbiza.

Kutcher je proveo dosta vremena iza skrivene kamere nakon osam serijala varanja holivudskih zvijezda. Jedan od prevarenih je i Justin Timberlake kojem su Ashtonovi saradnici, prerušeni u federalne agente, otuđili svu imovinu po lažnom nalogu Vlade jer Timberlake navodno nije plaćao porez. Dobitnica Oscara, Halle Berry bila je užasnuta kada su joj zabranili ulaz na premijeru filma "Gothica" u kojemu je ona igrala glavnu ulogu. No, brzo se ispostavilo da iza svega stoji Kutcher i njegova ekipa. Ista ekipa je uvjerila glumicu Lindsey Lohan da je vozač limuzine u kojoj se vozila njenom krivicom propustio ređenje svoga djeteta.

Prva epizoda finalne sezone emitirat će se na američkoj televiziji 7. aprila, a bit će prikazane smicalice na račun glumice Hilary Swank, košarkaške legende Magica Johnsona, pjevačica Nelly Furtado i Jewel.

Ashton će 5. juna voditi posebnu dodjelu nagrada "Punk'd Awards" gdje će odati počast najboljim šalama napravljenim u emisiji i proglasiti zvijezde koje su najbolje reagovale na njegove smicalice.