Svi su ludi za Lanom
0

Voditeljica vremenske prognoze na OBN-u razodjevena u magazinu Klik

Sarajevo-x.com
Od kada se ljetos pojavila na malim ekranima i počela voditi vremensku prognozu Lana je postala pravi hit kako Bosni i Hercegovini tako i u susjednim zemljama.

Lanina vremenska prognoza je za kratko vrijeme postigla veliku gledanost, posebno muškog dijela gledateljstva, jer je atraktivna Lana magnet za muške poglede. Mnogi intervjui koje je dala za skoro sve bosansko - hercegovačke novine dokazuju njenu popularnost kao i brojni pozivi iz susjednih zemalja.

U najčitanijem muškom magazinu u Hrvatskoj "Klik“ poželjeli su da Lana krasi nalsovnicu decembarskog izdanja. Lana ih je posjetila u Zagrebu jer su je zamolili da napravi ono što najbolje zna - prognozira budućnost kako bi se svi što bolje pripremili za godinu koja je pred nama.

Snimanje za naslovnicu i reportažu na dvije duplerice trajalo je skoro cijeli dan. Stilisti, vizažisti, fotograf, novinar i urednik Klika oduševljeni su Lanom. Iako je temperatura u studiju jako dobro odgovarala zimskim uvjetima, Lana se kao prava profesionalna zvijezda uz osmijeh prilagodila pa će na slikama vjerno dočarati četiri godišnja doba.

Šta je Lana prognozirala čitaocima magazina "Klik" saznjete već sljedeće sedmice kad na kioske dolazi novi broj. Ali prije svega nezaboravite Laninu čuvenu: uz osmijeh na usnama i vedre misli, u životu će uvijek biti sunčano.