Film/TV
0

"VIP Survivor" na OBN-u od 22. oktobra

Sarajevo-x.com
U bogatoj jesenskoj shemi koju svojim gledateljima ove jeseni donosi OBN mjesto je našao i ekskluzivni "VIP Survivor" koji je u domaćoj produkciji snimljen u džungli sa slavnima iz našeg regiona.

Survivor počinje sredinom oktobra, tačnije 22. oktobra u 22.30 i ostaje na ekranu gotovo tri mjeseca. Gledat ćemo svake sedmice emisije s Otoka i jednu uživo. Pored toga ove godine Produkcija sprema i iznenađenje s posebnim emisijama koje će pratiti redovna emitiranja i dati gledateljima malo hrabriji i otkačeniji pogled na Survivor.

Survivor je već pomjerio granice reality show programa, ali je VIP verzijom napravljen još veći iskorak. Po prvi put, na divlja i opasna filipinska ostrva smještena u trusnoj zoni, otisnule su se poznate ličnosti iz regiona. Daleko od svijeta showbizza, 16 zvijezda proći će kroz pakao kakav nisu mogli da zamisle.

Borba sa hirovitom prirodom, za hranu i krov nad glavom, neslaganja i svađe sa drugim takmičarima, kao i lične drame, svakodnevno će zagorčavati život popularnim facama. Njihova izdržljivost, smjelost, snalažljivost i volja biće na testu.

Prenemaganje i razmaženost se na Filipinima neće tolerisati jer povlastica nema čak ni ni za lica sa naslovnica. Dnevne borbe između takmičara za male nagrade mogu im donijeti samo "nekoliko sati boljeg života", sve ostalo biće životarenje. Pred zvijezdama je mnogo izazova, teških trenutaka, uspona i padova, a cilj svakog od njih je isti: preživi, pobjedi i osvoji 50.000 eura.

Gledajte kako će se snaći u divljni učesnici VIP Survivora: Goca Tržan, Vesna Zmijanac, Nikolija Jovanović, Jelena Mrkić, Bojana Barović, Aleksandra Perović, Biljana Cincarević, Katarina Vučetić, Miloš Vlalukin, Andrej Maričić, Nikola Rokvić, Edin Škorić, Toni Zen, Milan Rus, Marko Bulat.