Film/TV
0

Veliki Brat na OBN TV: Mirjana opet šokira

Mirjana ne prestaje s provokacijama ni nakon izlaska iz kuće Velikog Brata. Kozi, s kojom je prošetala laktašima, nadjenula ime Zorica.

Iako je pretprošloga petka napustila kuću Velikog Brata, Mirjana ne prestaje oduševljavati duhovitim video isječcima na svome Facebook profilu.

Današnja meta njenog videa bila je Zorica. Mirjana je tako, glumeći novinarku, prošetala Laktašima vodeći kozu koju je nazvala Zorica. Video je posebno smiješan ukoliko znate da se Zorica naziva "kozom", a ostale članove svoga klana "jarićima“. Mirjana je kozu Zoricu pitala zašto je napustila kuću svega nekoliko dana prije finala i kako se osjeća.

Bivša stanarka je potom pokušala kozu nagovoriti na šetnju Laktašima rekavši joj da joj je osigurala sodu bikarbonu, supstancu bez koje stanarka Zorica jednostavno ne može. Mirjana je pokazivala kozi svoj rodni grad rekavši: "Evo Zorice prvi put u Laktašima, a mislila je da nikada neće doći". Video je završila osvrtanjem na još jednu Zoricinu ovisnost, kafu, pa je upitala svoju gošću kozu da li joj nedostaje taj napitak.