"Business, Baby"
0

Uskoro Severinin novi film, glumi sa Šerbedžijom

Sarajevo-x.com
Hrvatskoj pevačici Severini ponuđena je uloga u srpskom filmu "Business, Baby", a iako neki mediji pišu da će Severina igrati glavnu ulogu, njen menadžer je za srbijanski "Blic" izjavio da je cijela stvar još u pregovorima.

"Business, Baby" će režirati beogradski režiser Slobodan Pešić, koji živi u New Yorku, a producent je Miloš Paramentić. "Jutarnji list" piše da će Severina u ovom ostvarenju tumačiti lik mlade poslovne žene koja traži potencijalnog oca svom budućem dijetetu.

"Severini je ponuđena glavna uloga u pomenutom filmu, ali još nismo u fazi konkretnih pregovora jer je njoj trenutno prioritet rad na novom albumu koji će biti objavljen na jesen. Prvi singl objaviće 18. juna," kazao je za Blic Severinin menadžer Tomislav Petrović.

Slobodan Pešić i Miloš Paramentić boravili su na nedvno odražnom Filmskom festivalu u Kanu, gde su imali više sastanaka s mogućim partnerima iz zemalja u okruženju i Evrope.

Film će biti koprodukcija, a u igri je nekoliko produkcijskih kuća iz Zagreba, Slovenije, Bosne i Hercegovine. Autori i producenti će imati visoke zahtijeve: dobar kvalitet filma, uspijeh na festivalima, a planiraju da se poslije Evrope probiju i u američke kina.

Pored Severine, u filmu bi trebalo da glume i: Rade Šerbedžija, Frano Lasić, Radivoje Bukvić, Sebastijan Kavaca, Jasna Žalica, Vesna Trivalić, Dragan Mićanović, Nenad Jezdić i Marinko Madžgalj.

Režiser Slobodan Pešić je u ovim krajevima najpoznatiji po filmu "Slučaj Harms" iz 1987, a Paramentić je kao direktor direkcije Festa na ovaj festival dovodio svijetske zvezde poput Katrin Denev, Vima Vendersa, Rejfa Fajnsa i drugih.

Snimanje filma trebalo bi da počne krajem ove godine, a nastaviće se na proljeće 2012.