Film/TV
0

Udri muški u novom formatu na TV PINK BH

Sarajevo-x.com
Emisija "Udri muški“ i nezaboravni Batko ove jeseni gledateljima TV PINK BH nude vam nesto sasvim novo, otkacenije i urnebesno zabavno.

Udri muški emisija je koja je širom regije poznata i gledana, a gledatelji ove televizije gledat će je u novom i proširenom formatu. Emisija dolazi u izdanju jutarnjeg programa koji ce se prikazivati svaki radni dan od 7.30 sati ujutro. Uz svima već poznatog Batka gledatelji ce moć uživati i u novoj voditeljici Aleksandri Kovačević. Aleksandra, nositeljica titule Miss planete zemlje BH za 2011. godinu, novo je pojačanje na TV PINK BH.

Osim što ima predznak jutarnji, emisija će dobiti i predznak regionalnog. Dopisnici TV PINK BH će se putem Skypa uključivati u program iz cijele Europe, tako da će svi ujutro moći vidjeti kakvo je vrijeme na Bledskom jezeru u Sloveniji, koliko ljudi ispija kafu u kafiću u Amsterdamu, te da li se zaista ljudima u Budvi ide na posao.

Batko će ugostiti i neku zanimljivu ličnost u svojoj emisiji kako bi sa njom komentirao, na sebi svojstven način, njegove jutarnje navike i aktualnosti.

Ono što će svakako izazvati smijeh i šok je buđenje poznatih osoba. Svako jutro kamera će dolaziti poznatima na vrata, dok su još u krevetu, i započeti sa njima radni dan.

Ni najmlađi gledatelji neće biti zanemareni. Prije odlaska u obdanište, roditelji mogu mirno ispijati kavu jer TV PINK BH 30 minuta nanovijih crtanih filmova koji započinju u 7 ujutro. Zabava za male, i odmor za starije je zagarantiran!

Cijeli jutarnji program kada ugasite svoj televizor možete slušati i na radiju, u programu Otvorene mreže.