Los Angeles
0

U kući Brittany Murphy nađeno mnogo lijekova i recepata

Sarajevo-x.com
Brittany Murphy
Brittany Murphy
Hollywood, ali i ostatak svijeta, ostali su šokirani smrću 32-godišnje glumice Brittany Murphy, ali je još strašnije bilo ono što je pronađeno u njenom domu.

Murphy, koja je umrla u nedjelju ujutro nakon srčanog udara, satima prije smrti žalila se kako joj je veoma loše. Kasnije je nađena bez svijesti u kupatilu svog doma u Los Angelesu.

Prema izvorima TMZ-a, Brittany je proteklih dana uzimala mnogo lijekova za simptome slične gripi, a oni su nađeni u njenoj kući i bili su propisani na njeno, ime njene majke i supruga.

"Bilo je mnogo mnogo recepata za lijekove u kući", rekao je neimenovani izvor.

Autopsija će pokazati od čega je zaista umrla mlada glumica, a rezultati će biti poznati u ponedjeljak ili najkasnije u utorak. Toksikološki nalazi neće biti gotovi tako brzo.

Brittany je proglašena mrtvom u nedjelju u 10:04 sata u Medicinskom centru u blizini Beverly Hillsa.

Špekuliše se da je umrla od predoziranja lijekovima protiv dijabetesa, a ranije se govorilo da ima problema sa ishranom i da uzima kokain. Ona je sve to negirala 2005. godine rekavši: "Nikad u svom životu to nisam probala. Nisam to nikad ni vidjela."

Mrtvozornik je na press konferenciji u Los Angelesu izjavio da za sad izgleda da je glumica umrla prirodnom smrću, ali da je poznato da je imala medicinsku historiju, piše Access Hollywood.

Murphy je glumila u filmovima "Upravo vjenčani" i "Gradske djevojke", zatim u filmu "Osam milja" sa poznatim reperom Eminemom, kao i u "Sin Cityju" sa Brusom Willisom.

Nedavno je završila snimanje za dugometražno ostvarenje Silvestera Stalonea "The Expendables" koje bi trebalo da se pojavi u Sjevernoj Americi u avgustu 2010. godine.