Film/TV
0

U kinima: "Prljavi ples 2"

Sarajevo-X
Od 1. februara u sarajevskom kinu Imperijal počelo je prikazivanje filma "Prljavi ples 2" ("Dirty Dancing: Havana Nights").

Amerikanka Katey Miller seli se zajedno sa porodicom u Havanu jer joj je otac unaprijeđen u kompaniji automobila Ford. Njezina sestra i majka su se lako prilagodile novom životu u hotelu Oceana, dok Katey ne prihvaća novu sredinu s pretjeranim oduševljenjem. Uskoro zapazi mladog i zgodnog konobara Javiera kojeg je već zamijetila u hotelu kako pleše na trgu, a muzika, kubanski ritam i ples jednostavno je ponesu. Iako je imala već dogovoreni spoj sa pristojnim dečkom Jamesom zgodni plesač Javier je uvjeri da izađu zajedno na ples u klub La Rosa Negra. Vremenom se između dvoje mladih razvija strast koja će im dati dovoljno motiva i za prijavu na finalno plesno takmičenje.Ritam, strast I žer revolucije magično prikazuju Kubu o kojoj mnogi opravdano sanjaju. Ljubitelje prvog dijela jednog od najuspješnih mjuzikla ikad snimljenih dodatno će obradovati činjenica da se plesni mag Patrick Swayze pojavljuje u nastavku.

Igraju: Patrick Swayze, Rene Lavan, January Jones, John Slattery, Mya Režija: Guy Ferland Scenario: Kate Kunziger, Peter Segal

Film se prikazivajue svaki dan u 18.00 i 20.15 sati u kinu Imperijal.