Rođendansko slavlje do kasno u noć
0

FOTO+VIDEO / TV1 proslavila svoj drugi rođendan

Klix.ba
Postignuti rezultati tima TV1 u protekle dvije godine bili su razlog za dobru atmosferu na proslavi druge godišnjice vodeće infotainment televizije u BiH održane u restoranu Park prinčeva. Rođendansko slavlje uz večeru i tamburaše trajalo je nekoliko sati.

Poznata lica sa malih ekrana, ali i nove nade TV1 te tim producenta, marketinga i tehničke ekipe uživao je u ugodom ambijentu restorana sa veličanstvenim pogledom na Sarajevo.

Direktor programa TV1 Sanjin Bećiragić čestitao je uposlenicima dvije godine uspješnog rada, podsjetivši da je TV1 od male lokalne televizijske stanice sa 40 uposlenih, izrasla u jednu od najgledanijih i najutjecajnijih televizija u Bosni i Hercegovini, koja danas broji 80 stalno uposlenih i više od 30 njih u saradničkom statusu.

Najveći broj uposlenika TV1 čine mladi, obrazovani, talentovani i ambiciozni ljudi. Svi oni na TV1 iskoristili su priliku da uče od najboljih i sudjeluju u stvaranju jednog novog, modrenog medija, koji je postao prepoznatljiv po informativnom programu, ali u kasnijem razvoju i po vrlo popularnim formatima domaće produkcije, zanimljivom sportskom, filmskom, serijskom i dokumentarnom programu.

Proslava godišnjice bila je prilika i za najavu novih programskih sadržaja i jesenje šeme, koja na TV1 ambiciozno kreće već od 3. septembra sa pet novih serija, četiri američke i jednim turskim ostvarenjem, a kupljenja su i prava za novu sezonu izuzetno popularne TV drame Kako vrijeme prolazi.

TV1