Film/TV
0

Trbušna plesačica oduševila Simona Cowella (video)

Sarajevo-x.com
Sophie Mai ima tek 19 godina, a svojim trbušnim plesom naprosto je očarala članove žirija u četvrtom izdanju reality TV showa "Britain's Got Talent", koje je emitovano u subotu navečer.

Muški dio žirija britanskog reality TV showa "Britain's Got Talent", Simon Cowell i Declan Donnelly su, bili potpuno hipnotizirani seksi pokretima britanske studentice, koja je bila zaista polaskana njihovom reakcijom.

Na pitanje s kojim od članova žirija bi voljela izaći Sophie je odgovorila: "Mnoštvo mojih prijatelja voli Simona, jer ima moć, a i šarm starijih muškaraca poput Georgea Clooneyja. Dec je simpatičan i sladak, pa možda bi svi zajedno mogli otići na piće. Moj dečko Lawrence bi također morao ići sa nama."

Sophie, koja se trbušnim plesom bavi već šest godina, također je kazala kako želi jednako snažan dojam ostavljati i kod žena, a ne samo kod muškaraca.

"Da, fino je kada dobijete komplimente od muškaraca, ali se stvarno nadam da je i ženska populacija gledala moj nastup i shvatila da ne morate biti mršavi da biste bili seksi."

Također je dodala: "Imam grudi, bokove i stomak, te ne želim biti mršava, ravna kao daska i ličiti na dječaka. Djevojke sa izbačenim rebrima i kukovima izgledaju odvratno. Zato i volim trbušni ples, jer osnažuje žene svih veličina."

Na pitanje novinara Daily Mirrora o njenoj o ishrani Sophie je odgovorila: "Izbjegavam nezdravu hranu i alkohol, ali ne mogu odoljeti čokoladi."