James Cameron objavio
0

"Titanic" u 3D-u na 100. godišnjicu potonuća broda

Sarajevo-x.com
Popularni filmski reditelj James Cameron planira svoj veliki hit, film "Titanic“ ponovo dovesti u svjetska kina, ali ovoga puta u 3D-u.

Na ovaj postupak Cameron se odlučio nakon što je njegov najnoviji film "Avatar“ postao pravi svjetski hit i čak uveliko nadmašio "Titanic“.

Specijalni efekti će biti dodatni korištenjem posljednje kompjuterke tehnologije, a reditelj se nada da će će to biti lako s obzirom da su i unutarnji i vanjski snimci digitalno obrađivani i u originalnom filmu.

No, reditelj je svakako istakao da se ne može očekivati da će 'novi "Titanic“ biti spektakularan kao što je to naprimjer sada film "Alice in Wonderland“.

"Nikada neće izgledati tako dobro kao kad bi zaista bio sniman u 3D-u, no nadam se da će biti barem 2,8D“, našalio se Cameron.

Inače, ovaj reditelj neprestano tvrdi kako 3D nije samo njegov hir već budućnost, te da bi svi filmovi trebali biti snimani u tom formatu.

Cameron je dodao i to kako će se sada u potpunosti posvetiti "Titanicu“ jer želi da to ispadne dobro, te se nada da će film biti dovršen do 2012. godine kada će se obilježiti i 100 godina od potonuća broda Titanic.