Film/TV
0

"The Hot Chick" u kinu Obala Meeting Point od četvrtka, 3. aprila 2003.

Klix.ba
U kinu Obala Meeting Point od četvrtka, 3. aprila 2003. u terminima od 19.00 i 21.00 sat igra film pod nazivom <a href="http://touchstonepictures.go.com/hotchick" target="_blank">The Hot Chick</a>.

On je bio žigolo, pa životinja a sada je postao žena: to je Rob Schneider, čovjek koji želi da se «smijete glasno» kad dođete u kino. Njegov najnoviji film Hot Chick upravo je tu da vas nasmije i zabavi.

Sudeći po Žigolu (Deuce Bigalow: Male Gigolo) kojeg je sarajevska publika mnogo voljela i Hot Chick će imati sličnu sudbinu. Film The Hot Chick će pred vas postaviti neobično pitanje: «Šta da radi djevojka ako se, kojim užasom, jedno jutro probudi kao majstor komedije, Rob Schneider?

Režija: Tom Brady Scenario: Tom Brady, Rob Schneider Uloge: Rob Schneider, Anna Faris, Matthew Lawrence, Rachel McAdams Žanr: komedija

Svaki 50-i posjetilac kina Obala Meeting Point koji kupi kartu za Hot Chick dobit će i vrijedan poklon od Obala Art Centra (odnosno jedan od sljedećih poklona: CD soundtrack, majicu sa zaštitnim znakom, kozmetičku torbicu sa setom osnovnih potrepština, set rublja za dvoje).