Film/TV
0

"Svako dobro, Bosno i Hercegovino!" u novom terminu

Sarajevo-x.com
Počevši od nedjelje, 30. decembra, emisija "Svako dobro, Bosno i Hercegovino!" bit će emitirana od 15:00 do 17:00 sati. Voditeljskom paru Lejli Damadžić i Tariku Helić povremeno će se pridruživati i novinarka FTV-a iz Mostara Rosanda Zovko.

Program će biti emitiran uživo iz velikog sarajevskog studija te atraktivnih odredišta iz svih krajeva naše domovine.

"U nastavku televizijske sezone uvest ćemo i nove rubrike iz svijeta zabave, klime i zdravlja, uređenja prostora, zanatskih savjeta, a novina će biti i atraktivni sportski sadržaji u emisiji. I dalje će u emisiji nastupati zvijezde muzičke scene i gosti koji govore o aktualnim događajima iz svih oblasti javnog života. Nadam se da ćemo i u novom terminu prikazivanja zadržati naše cijenjeno gledateljstvo te da će reporteri i dalje donositi zanimljive novinarske zapise o lijepoj i optimističnoj strani Bosne i Hercegovine", najavljuju urednici Tarik Helić i Ivica Pjanić.

Gastronom Hamid Kujraković razotkrivat će mitove o zdravoj hrani u našim svakodnevnim uvjetima i poskupljenjima, a imat će i zanimljive goste koji će i kuhati… Pripremljene su nagradne pitalice za gledatelje Federalne televizije, a prijatelji emisije su pripremili bogate nagrade.

Voditeljica emisije Lejla Damadžić priprema modni kutak u kojem će biti predstavljeni kreatori, manekeni, ali i sve popularniji kritičari stila i odijevanja. Plesna pozornica otvoreni je show program s puno ritma i lijepih koreografija.

Muzički izbor priprema Amar Hodžić, producent je Milan Gavranović. Novinarsku redakciju predvodi Amar Ćesić. Redatelj emisije je Erol Gagula, a urednici su Tarik Helić i Ivica Pjanić.