Moamer Kasumović
0

"Slijede još luđe epizode serije 'Lud, zbunjen, normalan'"

Sarajevo-x.com
Nakon dvije vrlo uspješne sezone, ekipa humoristične serije „Lud, zbunjen, normalan“ 11. novembra ponovo će se okupiti na snimanju novih dogodovština otkačene porodice Fazlinović.

Osim već uigranog tima kojeg predvode poznati glumci Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović, Tatjana Šojić, u epizodnim ulogama pojavit će se i Boro Stjepanović, Dragan Marinković Maca, Goran Navojec i Nives Ivanković.

Moamer Kasumović, koji u seriji glumi najmlađeg Fazlinovića, studenta medicine Damira, navodi da će detalje o trećoj sezoni ovog urnebesno smiješnog serijala, gledatelji saznati početkom naredne godine, kada će krenuti emitiranje na Federalnoj televiziji. Do tada glumci, kao u svim velikim televizijskim projektima, ugovorom su obavezani da ne odaju detalje o novim epizodama.

"Mogu samo reći da će serija zadržati svoj dosadašnji nivo, pa čak i da gledatelji mogu očekivati još bolje i još luđe epizode. Novi glumci koji su nam se pridružili bez ikakvih problema su se uklopili na snimanju“, kaže Kasumović za Sarajevo-x.com.

Snimanje će se nastaviti bez dva velika filmska i pozorišna umjetnika koja su preminula ove godine, Žana Marolta koji je u seriji igrao ulogu komšije Enesa Hadžiethemćumurovića te Vanje Dracha, koji se pojavljivao u ulozi doktora Điđimilovića.

Nove epizode će se snimati u Domu kulture u Hrasnici, pod rediteljskom palicom Elmira Jukića, a prema scenariju Feđe Isovića.