Film/TV
0

Sharon Stone zaprepaštena zbog scena seksa

FENA
Sharon Stone je insistirala da u nastavku filma "Sirovih strasti" bude što više scena seksa i golotinje. 48-godišnja glumica zaprepastila se kada je otkrila da će neke od "škaljivih" scena biti izbačene iz filma, prenosi britanski časopis "The Mirror".

Sharon je izjavila da je nakon što je vidjela da su sirove scene izbačene iz filma, zaprepašteno pitala producente filma gdje su sve one lude stvari koje je napravila u filmu. Nakon što je s njima obavila razgovor, neke su scene vraćene u film.

"Uzeli smo neke stvari koje su bile izbačene iz filma, mnogo ekscentričnih stvari i scena seksa su vraćene - vidjet ćete ih", kazala je Sharon.

[SLIKA]1[/SLIKA]

"Osjećala sam da scene golotinje trebaju biti uznemirujuće kvalitetne tako da istovremeno provociraju, ali i da budu bizarne i čudne", dodala je.

Stone smatra da takve scene mogu biti intrigantne upravo na pomalo drzak i bestidan način. "Željala sam da publika osjeti trenutak kada je glumica gola i shvate da je ona 40-godišnja žena i k tome gola", kazala je Sharon.

Svjetska premijera nastavka Sirovih strasti održana je sinoć na londonskom Leicester Squareu. Sharon je nakon 14 godina ponovo utjelovila lik hladnokrvne ubojice Catherine Tramell.