Film/TV
0

Sedmica strave i horora u CInema Cityju

Za sve ljubitelje mašte i kreativnosti, Cinema City donosi sedmicu strave i novih horora. Samo za najhrabrije, specijalni Halloween party u Cinema City Café Baru počinje u 19:00 sati 31. oktobra.

Pripremite najoriginalniju masku, očekuje vas mnoštvo iznenađenja i nagrada. Pored dobrog provoda u Cinema City Café Baru, uz strašne koktele i specijalno šminkanje, od 31. oktobra Cinema City počinje prikazivanje novog horora "Carrie" (Carrie), temeljenog na knjizi kralja horora Stephena Kinga.

Priča govori o mladoj Carrie White (Chloe Grace Moertz), sramežljivoj djevojci koju njeni vršnjaci i prijatelji odbacuju iz društva. Film je režirala Kimberly Pierce, a scenarij je napisao Roberto Aguirre Sacasa. Osigurajte svoje ulaznice za film "Carrie" na blagajnama Cinema Cityja već danas.

Počinje i nova akciona pustolovina, "Enderova igra" (Ender's Game). Ako želimo pobijediti izvanzemaljsku prijetnju potrebna nam je nova vrsta vojnika. Fillm je rađen prema istoimenoj knjizi i prati iznimno darovitog dječaka Endera. On će biti izabran za elitno vojno školovanje kako bi spasio svijet uništen u ratu protiv vanzemaljaca. Naime, samo način na koji djeca razmišljaju i reagiraju može spasiti čovječanstvo.

U Khumbinom životu nije sve crno–bijelo, to možete i vidjeti u novoj zabavnoj animiranoj avanturi za najmlađe posjetitelje Cinema Cityja, "Khumba 3D" (Khumba 3D). Khumba je rođen samo sa polovicom pruga, pa ga je njegovo krdo zbog neznanja i praznovjerja izoliralo. Sa novostečenim prijateljima će krenuti na put preko pustinje, kako bi pronašao drevni vodopad na kojem je, prema legendi, prva zebra dobila svoje pruge. Avantura koja ga tamo čeka veća je od svega što je mogao zamisliti. Pogledajte ovu zabavnu avanturu od 31. oktobra.

Poklonite najljepšu filmsku priču. Iznenadite vama drage osobe i poklonite im druženje u kinu. U ponudi su vaučeri od 30 i 50 KM.