Film/TV
0

Sedma sezona Dejana talk showa na OBN TV

U subotu 26.09.2015. u Dejana talk show govoriti će se o vidu. Naravno na ovu temu najbolji sagovornik je vrhunska bolnica Sveti Vid iz Beograda.

Kako je živjeti sa saznanjem da se gubi vid? Kako je odrastati sa saznanjem da ste drugačiji zbog bezazlene dječje igre koja se pretvorila u tragediju? Odgovore na ova pitanja dat će „Specijalna Bolnica Sveti Vid“, a OBN će kroz ovu emisiju podijeliti priče iz njihove svakodnevnice.

Svako se bar jednom u životu, spremajući se za ljetovanje, sjetio priča koje je sa manje ili vise detalja, čuo o ljetnim avanturama svojih prijatelja ili poznanika. Neki su ih doživjeli, neki žele da dožive ili će ih tek doživjeti, neki se njima hvale, dok ih neki radije kriju. U svakom slučaju, ova tema za veliku većinu predstavlja nešto što slušaju sa pažnjom, ali i nepresušnu inspiraciju i beskonačno more novih neispričanih priča.

Samo one najzanimljivije dobiće priliku da vam kroz nedjeljno izdanje Dejana talk showa koji je na programu OBN TV u nedjelju 27.09.2015. od 17:30h budu predstavljene.