'Boratu' dosadile komedije
0

Sacha Baron Cohen u prvoj ozbiljnoj ulozi

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Britanski komičar Sacha Baron Cohen, poznat po kreiranju nezaboravnih likova kao što je reper Ali G, kazahstanski novinar Borat i austrijski reporter Bruno, odlučio je pozdraviti se sa komedijama.

List The Times objavio je da je Cohen, poznat po luckastim karakterima koje godinama tumači, došao do zaključka da su njegove šale postale isprazne. U filmovima koje snima posljednjih deset godina, ovaj Britanac ismijava brojne ličnosti svojim trikovima. Ipak, ne ide mu to baš uvijek od ruke. Navodno su mu se na posljednjem snimanju u SAD-u pokušaji zezanja staraca u jednom klubu sasvim izjalovili.

Penzioneri su već ranije gledali Borata, te Cohena izbacili iz kluba i pozvali policiju. I ne samo to, starci su pokrenuli internetsku kampanju kako bi glumčeve potencijalne "žrtve" upozorili na trikove kojima Cohen testira američko gostoprimstvo.

Ranije je najavljeno da bi Britanac trebao glumiti Sherlocka Holmesa u novom filmskom projektu studija Columbia Pictures. Kako piše The Times, bit će to prva ozbiljna uloga Sache Barona Cohena.