Film/TV
0

"Robocop", "Lego 3D" i "Tajni život Waltera Mittyja" u Cinema Cityju

Multiplex Cinema City je za sve posjetitelje pripremio samo najbolja i najnovija filmska ostvarenja.

Od 6. februara posjetioci Cinema Cityja moći će uživati u filmovima "Robocop", "Lego 3D" te "Tajni život Waltera Mittyja"

U ovoj novoj verziji klasika iz 80-ih godina prošlog stoljeća, radnja filma odvija se 2028. godine, a multinacionalni konglomerat OmniCorp nalazi se u centru robotske tehnologije. Njihovi dronovi pobjeđuju u američkim ratovima diljem svijeta, a sada bi tvrtka željela ovu tehnologiju dovesti i na domaći teren. Alex Murphy je suprug, otac i dobar policajac koji čini sve što je u njegovoj moći kako bi se suprotstavio kriminalu i korupciji u Detroitu. Nakon što je kritično ozlijeđen na dužnosti, tvrtka OmniCorp uz pomoć svoje nevjerojatne robotske znanosti spašava Alexov život. On se potom vraća na ulice svog voljenog grada s novim nevjerojatnim mogućnostima, ali i s problemima s kojima se normalan čovjek nikada ranije nije morao susresti...

LEGO film prati Emmeta, običnu i potpuno prosječnu LEGO figuricu koji uvijek poštuje pravila. Zabunom, Emmeta prepoznaju kao izvanrednu osobu i kao ključ za spas cijelog svijeta.

Emmet je ubrzo unovačen i postaje dio družine koja kreće u misiju zaustavljanja zlog tiranina – misiju za koju je Emmet beznadno i nevjerojatno smiješno nepripremljen.

U filmu "Tajni život Waltera Mittyja" kojeg i režira, Ben Stiller glumi naizgled običnog čovjeka koji dane provodi u uredu i vodi dosadan život.

Walter bijeg od svog jednoličnog života pronalazi u svijetu mašte gdje proživljava najčudesnije avanture. Međutim, kada postane izgledno da će on i kolegica koja mu se sviđa izgubiti posao, sanjar Walter kreće u pravu životnu avanturu koja će biti čudesnija od bilo čega što je mogao zamisliti: uzima stvari u svoje ruke i postaje čovjekom kakav je oduvijek želio biti.