Film/TV
0

Raskošni historijski spektakl i animirana porodična avantura u Ekranu

Od 18. decembra na programu u Family Centru Ekran naći će se raskošni historijski spektakl "Egzodus: Bogovi i kraljevi (3D)" i animirana porodična avantura "Medvjedić Paddington".
Sedmica ispred nas donosi raskošni historijski 3D spektakl autora Gladijatora, genijalnog Ridleyja Scotta, film “Egzodus: Bogovi i kraljevi (3D)” (Exodus Gods and Kings 3D).

Christian Bale kao Mojsije i Joel Edgerton kao Ramzes II dvoje su nerazdvojnih prijatelja koji su odrasli zajedno. No sudbina im je namijenila sasvim drugačije uloge. Spletom okolnosti postat će smrtni neprijatelji, ali i svjedoci najvećih čuda u ljudskoj povijesti.

Termini projekcija su svaki dan od 19:00 sati.

Za najmlađe posjetioce u Ekranu su pripremili sinhronizovanu ekranizaciju kultne engleske serije “Medvjedić Paddington” (Paddington). Slikovnica za djecu predškolske dobi čiji je glavni lik medo koji više od pet desetljeća oduševljava djecu diljem svijeta. Simpatični Paddington već godinama je klasični lik dječije književnosti. Ovaj peruanski medvjedić svoje londonske avanture započinje kada se nađe sam i izgubljen na stanici Paddington. No, sreća mu se osmjehne kada ga pronađe porodica Brown.

Termin projekcija su subotom i nedjeljom od 12:00 sati.