Film/TV
0

Rade Šerbedžija će glumiti u seriji CSI: Miami

FENA
Za glumca Radu Šerbedžiju 2009. godina počet će radno - već nekoliko dana nakon novogodišnjeg slavlja putuje u SAD gdje ga očekuje angažman u popularnoj kriminalističkoj seriji "CSI: Miami".

"U CSI-ju ću igrati agenta Aleksandra Šarapova, Rusa koji je odrastao u Teksasu, tako da se radi o kompleksnoj ulozi, jer ga jedni smatraju Rusom, a drugi Amerikancem", rekao je Jutarnjem listu glumac koji u američkim filmovima i serijama redovito glumi - Ruse.

Šerbedžija je nakon dvadeset godina nastupio u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a na pozornici mu se pridružio vrsni gitarist Miroslav Tadić.

"Osobno mislim da je ovo moj najzreliji izlet u muzičku formu", rekao je poznati glumac nakon koncerta u kojem je uživalo nekoliko stotina oduševljenih gostiju, a osim serije "CSI: Miami", najavio je još jedan projekt, u kojem će mu se pridružiti sin Danilo.

"Što se tiče Danilovog filma, to je jedna zgodna crna komedija, sviđa mi se kako je to zamislio. To je priča o jednoj obitelji iz Like, o dva brata i njihovim sinovima, jako se veselim tome", zaključuje Šerbedžija.