TeVe.ba
0

FOTO / Prvi TV internet portal u BiH

Sponzorirani članak
Koliko puta ste kupili dnevnu štampu samo zbog sedmičnog pregleda programa i označavali filmove, serije ili dokumentarce koje biste željeli pogledati? Koliko puta ste otvarali teletext kako bi pogledali pregled programa i nervirali se zbog toga što neki kanali nemaju teletext? Koliko puta ste izlizali tipke na vašem daljinskom upravljaču prebacujući kanale, od prvog do posljednjeg u potrazi za zanimljivim programom?

Sada imate nekoga ko će se umjesto vas pobrinuti da se ove stvari više ne dešavaju!

Portal www.teve.ba je pokrenut kao svojevrsni servis građanima, koji će bez ikakvih članarina i registracija omogućavati svima koji imaju pristup internetu da na jednostavan način saznaju šta se trenutno emituje na televiziji, te šta će biti aktuelno u narednih sedam dana. To je moguće učiniti putem pregleda programa koji obuhvata 280 TV kanala, koji su grupisani regionalno, sadržajno, te prema kablovskom operateru, IPTV provideru ili satelitskoj platformi koja ih ima u svojoj ponudi.

Cilj portala je da olakša korisnicima pristup informacijama u vezi sa kompletnim sadržajem koji televizija nudi. Ono što možete pronaći na portalu TeVe.ba jesu informacije iz oblasti satelitske i kablovske televizije, IPTV, digitalne zemaljske televizije, kao i novih tehnologija koje su u vezi sa televizijom.

Posebnu kategoriju čine TV najave, gdje su izdvojeni pojedini sadržaji, kao što su filmovi, serije, dokumentarne, sportske ili muzičke emisije. Svaka najava uključuje sadržaj programa, kao i trailer.

U kategoriji Zanimljivosti možete saznati posljednje biznis vijesti iz oblasti emitovanja, najnovija dešavanja u svijetu showbusinessa, kao i informacije o filmovima i serijama koje tek trebaju ući u fazu produkcije. Osim toga, tu su i recenzije, svakodnevni traileri koji vas informišu o filmovima koji tek dolaze u kina, te edukativni članci o dostignućima u satelitskoj televiziji.

Ono što TeVe.ba planira ponuditi u bliskoj budućnosti, po ugledu na apsolutni hit u regiji i svijetu, jeste opcija napomene koja korisniku omogućava da primi SMS ili e-mail notifikaciju o terminima emitovanja željenog sadržaja kao što su filmovi, serije, utakmice i slično.

S obzirom na obavezni proces digitalizacije koji uskoro slijedi i u našoj zemlji, TeVe.ba će vam obezbijediti korisne informacije kako najbezbolnije prijeći u svijet digitalne televizije, a naravno, omogućena je i interakcija tako da korisnici mogu sami pitati sve što ih interesuje.

Dakle, za sve ljubitelje televizije, portal TeVe.ba na jednom mjestu nudi vijesti, najave TV programa, pregled TV programa i još mnogo više.

Otvorite televiziji vrata vašeg doma – jednim klikom.