Daniel Craig
0

"Princ Harry je savršen za agenta 007"

Sarajevo-x.com
Zvijezda novog filma o Jamesu Bondu Daniel Craig konačno je imenovao "savršenog" muškarca koji bi mogao preuzeti ulogu najpoznatijeg špijuna na svijetu. Riječ je o princu Harryju, mlađem sinu britanskog prijestolonasljednika Charlesa i princeze Diane.

"Mislim da bi princ Harry bio fantastičan James Bond, jer je uglađen i mrvicu opasan. Poput Bonda, on je nepredvidljiv, pa bi bio savršen u ulozi Bonda. Ima sve što se traži", kazao je Craig nakon što je upoznao mlade članove britanske kraljevske porodice na premijeri filma "Quantum of Solace" u Londonu.

Četrdesetogodišnji Englez je javnosti još otkrio kako je 24-godišnji Harry, koji je ujedno i vojnik, zbijao šale na crvenom tepihu na Leicester Squareu. Mlađi brat princa Williama je Craiga, koji zbog povrede ramena tokom snimanja filma još uvijek nosi zavoj na ruci, upitao: "Šta se tebi dogodilo? Težak dan u uredu?"

Mladi princ se još našalio rekavši novinarima kako Daniel Craig nije uopšte njegov omiljeni agent 007. "Postoji samo jedan Bond, a to je Sean Connery", objasnio je princ Harry.

Nova filmska avantura o Jamesu Bondu ovog vikenda je premijerno prikazana širom SAD-a, te se očekuje da će ostvariti zaradu od 30 miliona funti. U kino blagajnama širom svijeta "Quantum of Solace" je već zaradio 100 miliona funti.