OBN
0

Poznati i nepoznati u showu "Big Mama House"

Sarajevo-x.com
Televizija OBN priprema novi show pod nazivom "Big Mama House" koji počinje 25. oktobra 2008. godine zvaničnim ulaskom učesnika u "Kuću velike mame" u Sarajevu. Ulogu "Big Mame" preuzela je Selma Krifica, a voditeljski par showa, koji će se emitirati subotom navečer, čine Dejana Rosuljaš i Vjeko Kramer.

Prema riječima Anite Lozančić, urednice na televiziji OBN, nova emisija je zamišljena kao spoj zvijezda i javnosti nepoznatih osoba koji će u kući boraviti devet sedmica i obavljati svakodnevne tajne zadatke, a pobjednika očekuje nagrada u vrijednosti od 50.000 KM.

U razgovoru za portal Sarajevo-x.com Lozančić nije željela otkriti imena slavnih koji su pristali da uđu u kuću "Velike mame", ali je naglasila kako se proteklih mjesec dana intenzivno radi na odabiru 'nepoznatih' kandidata.

"Audicije održavamo svakog petka i biramo one kandidate koji su nam najinteresantniji", istakla je.

Ukoliko želite učestvovati u novom showu OBN-a morate biti zabavni, specifični, imati "nešto svoje", jer su upravo to kvalitete koje OBN traži kod svih učesnika.

Big Mama House je show otvorenog tipa tako da će učesnici svake subote moći izlaziti na partyje nakon izbacivanja jednog od kandidata. Kandidata koji izlazi iz kuće birat će gledatelji OBN-a, naglasila je Lozančić, a emisija će se emitirati uživo za vrijeme izbacivanja jednog od kandidata.

Učesnike showa, osim glavne nagrade, očekuje i još mnogo vrijednih nagrada kao što su putovanja, računari i mobilni telefoni.