Film/TV
0

Poziv damama: Peti Cinema City Ladies Night 29. septembra

Klix.ba
"Be The woman you want to be" (Budi žena kakva želiš biti) je slogan druženja Ladies Night u Multipleksu Cinema City koji se pet put organizuje u saradnji sa medijskim partnerom Ljepota&Zdravlje.
Event je osmišljen sa posebnom pažnjom samo za dame, a pored koktel zabave i druženja, donosi i projekciju filmskog ostvarenja "Pripravnik".

"Pripravnik" je nova komedija rediteljice Nancy Meyers, a glavne uloge u filmu tumeče oscarovci Anne Hathaway i Robert De Niro.

U ovoj komediji o 70-godišnjem penzioneru Benu, koji je pritom i udovac te se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom, Robert De Niro je još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu. Kako bi se uključio u društvo, osjećao se korisnim i vratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnog časopisa...

Drage naše, Cinema City Ladies Night bit će održana u utorak, 29. septembra u Cinema Cityju sa početkom u 20:00 sati.

Za sve dame koje tu noć kupe ulaznicu za film "Pripravnik" naši partneri pripremili su poklone iznenađenja, stoga odvojite malo vremena za sebe i uživajte u dobrom ženskom druženju. Drage dame, ulaznice za Ladies Night možete kupiti na blagajnama Cinema Cityja, pozivaju iz ovog multipleksa.