Film/TV
0

Poklanjamo ulaznice za film "Lijevi kroše" u kinu CineStar Mostar

Klix.ba
Dvoje sretnih čitalaca i ove sedmice ćemo obradovati sa po dvjema ulaznicama za film "Lijevi kroše" u CineStaru Mostar.
Ulaznice se mogu iskoristiti od 29. oktobra do 4. novembra, a svoje prijave šaljite nam na [email protected] sa naznakom "Za CineStar Mostar" uz ime, prezime i broj telefona.

"Lijevi kroše" (Southpaw) je sportska akcijska drama reditelja Antoine Fuqua, a glavne uloge u filmu tumače Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Oona Laurence...

Billy "The Great" Hope (Jake Gyllenhaal) slavni je bokser i svjetski šampion u poluteškoj kategoriji koji, čini se, ima sve - impresivnu karijeru, predivnu ženu i preslatku kćer te živi lagodnim životom. Na vrhuncu karijere, zadesi ga tragedija nakon koje ga napusti dugogodišnji menadžer i prijatelj (Curtis "50 Cent" Jackson), zbog čega Billy zapadne u veliku depresiju. Odlučivši kako je vrijeme da svoj život vrati u normalu, za pomoć se obrati Ticku (Oskarovac Forest Whitaker), penzionisanom borcu i treneru najboljih amaterskih boksera u gradu. I dok mu budućnost ovisi o Tickovom vodstvu i snazi, Billy se nađe u najtežoj borbi svoga života, onoj u kojoj će se morati izboriti za iskupljenje i ljubav svojih najbližih.