Film/TV
0

Poklanjamo ulaznice za film "Izvor nade" u CineStaru Mostar

Klix.ba
Film za koji vas ove sedmice nagrađujemo u saradnji sa CineStarom Mostar je "Izvor nade". Dva čitatelja osvojit će po dvije ulaznice koje se mogu iskoristiti od 29. januara do 04. februara.

Sve što trebate uraditi je poslati vaše ime, prezime i broj telefona na mail [email protected] sa naznakom Nagradna igra CineStar.

Izvor nade je epska, romantična i inspirativna avantura koja dira ravno u srce i vodi do otkrića koje pokazuje da je od dobra i zla veća – ljubav.

Russell Crowe vodi nas svojim redateljskim prvijencem "Izvor nade" u epsku avanturu koja se odvija četiri godine nakon razarajuće bitke kod Galipolja tokom I. svjetskog rata.

Australijski farmer Joshua Connor (Russell Crowe) putuje 1919. u Tursku ne bi li otkrio sudbinu svoje trojice sinova koji su službeno nestali u akciji. Isprva blokiran vojnom birokracijom ostaje odlučan.

Pomaže mu lijepa Ayshe (Olga Kurylenko), vlasnica hotela u Istanbulu u kojem je odsjeo, a zatim i turski časnik koji se borio protiv njegovih sinova. Pun nade, Connor i Major Hasan moraju proputovati ratom opustošenom zemljom ne bi li našli istinu i ne bi li Joshua pronašao vlastiti mir.

Ulaznice su osvojili Filan Zaim i Skegro Aldy.