Film/TV
142

Pogledajte video i foto crvenog tepiha SFF-a i dolazak Roberta De Nira u 360 stepeni

Klix.ba
Sarajevo Film Festival otvoren je sinoć specijalnom projekcijom filma "Taxi Driver" sa Robertom De Nirom u glavnoj ulozi, koji je prije projekcije prošetao crvenim tepihom ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu. Klix.ba vam ekskluzivno donosi video i fotografiju sa crvenog tepiha snimljenih u 360 stepeni.

Napomena: S obzirom da se radi o novijoj tehnologiji, video nije dostupan na svim mobilnim uređajima, a najbolje je optimiziran desktop računare. Preporučujemo gledanje u HD1080 rezoluciji.

Na crvenom tepihu prvog dana SFF-a pojavile su se mnoge zvijezde iz filmske industrije, kulturnog i javnog života kako iz BiH tako i regije te svijeta.

Nakon crvenog tepiha na kojem se pojavio specijalni gost festivala, slavni američki glumac Robert De Niro i svečano ga otvorio te svečanog uručenja nagrade Počasno Srce Sarajeva za životno djelo na Ljetnom kinu pred oko 3.000 posjetitelja, zabava se premjestila u Hotel Evropa gdje je upriličen tradicionalni gala prijem.

I ovoga puta na svečanom prijemu okupile su se brojne osobe iz javnog života, svijeta umjetnosti, kulture, politike i sporta, a prva noć SFF-a završena je tačno u ponoć vatrometom koji je označio početak devetodnevne filmske avanture u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.