Film/TV
0

Pogledajte šta donosi nova filmska sedmica u Cinema Cityju

Nova filmska sedmica u Cinema Cityju je u znaku povratka popularne filmske franšize, dugoočekivanog blockbustera godine "Iron Man 3 3D".

Svjetska premijera trećeg nastavka poznate akcione avanture za sve posjetitelje Cinema Cityja počinje od 25. aprila, osam dana prije samog prikazivanja u kinodvoranama širom SAD-a.

Marvelov "Iron Man 3" suočit će drskog, ali genijalnog industrijalca Tonija Starka (Iron Mana) s neprijateljem čiji utjecaj nema granica. Kad Stark shvati da mu je neko uništio privatni život, upustit će se u mučnu potragu za krivcima. Ovo putovanje će na svakom koraku stavljati na test njegov karakter. Stark će morati da se osloni na vlastitu genijalnost i instinkte kako bi preživio i zaštitio njemu najbliže. Na tom putu će otkriti i odgovor na pitanje koje ga je potajno mučilo: da li odijelo čini čovjeka ili čovjek odijelo.

Kino-ulaznice za film "Iron Man 3-3D" možete kupiti već danas na blagajnama Cinema Cityja.

Za sve posjetitelje koji planiraju pogledati dobru komediju, od 27. aprila Cinema City počinje s pretpremijernim prikazivanjem filma "Vjenčanje godine" (The Big Wedding). To je komedija koja će vas istinski nasmijati i oraspoložiti, a zvjezdana glumačka ekipa odvesti putevima zapetljanih porodičnih odnosa. Ne propustite priliku i obezbjedite svoje kinoulaznice od 24. aprila na blagajnama Cinema Cityja.

Scenaristi filma "Mamurluk u Las Vegasu" donose nam urnebesnu komediju, "21 potpuno punoljetan" (21 over), interesantnu priču o proslavi punoljetstva. Student koledža, odlikaš, Jeff Chang oduvijek je radio ono što se od njega očekivalo, ali kad ga njegova dva najbolja druga iznenade i posjete na njegov 21. rođendan, on odlučuje da uradi nešto neočekivano.

Odlazak u kino od sada je jednostavniji. Kinoulaznice od 22. aprila svi posjetitelji Cinema Cityja mogu rezervisati i SMS porukom na broj: 060/319-47-61. Rezervaciju kinoulaznica putem SMS-a moguće je izvršiti svaki radni dan u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

Iznenadite vama drage osobe, poklonite im druženje u Cinema Cityju. U ponudi su vaučeri od 30 i 50 KM.

Cinema City pratite na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama.

Sve vaše upite možete poslati i na info e-mail: [email protected].