Film/TV
6

Pogledajte prvi trailer za ljubavni triler "Noćne zvijeri"

Klix.ba
Una film predstavlja trailer nevjerovatnog ljubavnog trilera "Noćne zvijeri" (Nocturnal Animals) koji u naša kina dolazi 23. marta 2017. godine.

Od reditelja i scenariste Toma Forda stiže uzbudljivi romantični triler o šokantnoj intimnosti i zavodljivoj tenziji koji istražuje tanku liniju između ljubavi i surovosti, osvete i iskupljenja. Nominovani za Oscara Amy Adams i Jake Gyllenhaal igraju razvedeni par koji otkriva mračne istine o sebi u filmu "Noćne zvijeri".

Susan Morrow, galeristkinja iz Los Angelesa (Amy Adams), živi nevjerovatno privilegovanim, ali neispunjenim životom sa svojim mužem Huttonom Morrowom (Armie Hammer). Jednog vikenda, kad Hutton ode na jedno od svojih čestih poslovnih putovanja, Susan će dobiti neočekivani paket u kojem se nalazi roman "Noćne zvijeri" koji je napisao njen bivši muž Edward Sheffield (Jake Gyllenhaal), s kojim nije imala kontakt godinama. Edward u popratnom pismu ohrabruje Susan da pročita njegov rad i da ga kontaktira kad on bude došao u grad.

Sama noću u krevetu, Susan počinje da ga čita. Roman je posvećen njoj, ali njegov sadržaj je nasilan i poražavajući. Dok Susan čita, ona je duboko dirnuta Edwardovim stilom pisanja, toliko da ne može a da se ne sjeti najprivatnijih momenata svoje ljubavne priče s autorom. Pokušavajući da sagleda duboko u sebe izvan "šljašteće fasade" njenog života i karijere koju je stvorila, Susan sve više doživljava ovu knjigu kao priču o osveti, priču koja je tjera da preispita izbore koje je donijela i ponovo rasplamsa ljubav za koju se plašila da je izgubljena. Za sve to vrijeme priča dostiže kulminaciju u kojoj će doći do shvatanja koja će definisati i junakinju romana i nju samu.