Film/TV
7

Pogledajte posljednji trailer filma "Star Wars: The Force Awakens"

Klix.ba
Posljednji trailer za novi film "Star Wars: The Force Awakens" objavljen je dan nakon što su karte za premijeru u kinima puštene u prodaju.

Video od 2,5 minute pušten jer premijerno na američkoj televiziji kasno navečer tokom nogometne utakmice između New York Giantsa i Philadelphia Eaglesa. Oduševljeni fanovi preplavili su društvene mreže komentarima istaknuvši kako su uzbuđeni zbog filma koji će premijerno biti prikazan u decembru.

U novom traileru pojavljuje se Harrison Ford kao Han Solo, s nekoliko novih likova. Otkako su karte puštene u prodaju nastao je haos. Veliki broj web stranica kina u Velikoj Britaniji je radio otežano zbog velike potražnje, a fanovi su poludjeli jer je prodaja počeka u osam sati ujutro.

Film koji je režirao J.J. Abrams objedinio je glumce iz originalnog "Star Wars" - Marka Hamilla, Harrisona Forda i Carrie Fisher, sa novim dijelom ekipe kojeg čine Oscar Isaac i Adam Driver, zajedno sa Daisy Ridley i Johnom Boyegom. Epizoda VII nastavlja priču iz 1983. godine. Film u kina stiže 18. decembra 2015. godine.