Film/TV
0

Počinje osma sezona Zabranjenog foruma

Sarajevo-x.com
Talk show Zabranjeni forum u programu TV Pink BH se emituje od januara 2004. godine i prema validnim istraživanjima jedna je od najgledanijih emisija u našoj zemlji.

Slogan ove emisije "Vaše teme, Vaš glas,Vaš forum" svakako odgovara TV-formatu koji će svoju osmu sezonu emitovanja započeti prvog septembra 2011. godine, u već poznatom terminu od 21 sati svakog četvrtka.

Urednik i voditelj emisije Aleksandar Hršum najavljuje da se vrijedno radi na pripremi novog vizuelnog izgleda studija Foruma, kao i na spičama te grafičkim rješenjima emisije.

Forum i dalje ostaje u službi gledalaca,a svoje 300 .izdanje najavljuje za mjesec oktobar 2011.godine.

"Teme kojima ćemo se baviti i dalje biće one koje naši gledaoci šalju na našu mail adresu [email protected]. Bezbroj je tema koje su nam poslali naši gledaoci tokom ljeta,od problema upisa u škole i na Univerzitete pa do životnih priča koje zahtjevaju istraživanje kako bi bile kandidovane kao teme Zabranjenog foruma. Ono sto je biti jedna mala novina jeste rubrika "Izjava sedmice" gdje će naši gledaoci imati priliku da glasaju i komentarišu izjave prije svega političara u BiH", rekao nam je ALeksandar Hrsum.