Film/TV
0

Početak prikazivanja filma "U tuđoj koži"

Sarajevo-X
Vrlo uzbudljivo i dinamično ljeto u sarajevskim kinima Issa Film i Art Company nastavljaju 25. juna u novootvorenom kinu UNITIC sa redovnom distribucijom akcionog trilera "Taking Lives" (U tuđoj koži).

U pitanju je novi film po mnogima najljepše žene na svijetu, osvajačice Oskara za film "Izgubljena mladost" i najtraženije akcione junakinje Holivuda Angeline Jolie u kojem još jednom pokazuje svu raskoš svog glumačkog talenta.

Vrlo napeti i atmosferični triler djelo je mladog holivudskog autora D.J.Carusa koji se prije par godina proslavio stvaranjem kontraverznog djela "Slano more".

Angelina Jolie u filmu ima snažnu potporu od zaista fantastične glumačke ekipe koju čine junak hita "Dan obuke" Ethan Hawke, glavni protagonist planetarno popularne TV serije "24" Kiefer Sutherland, francuski ljepotan Olivier Martinez i njegov stariji i iskusniji kolega Tcheky Karyo.

U filmu "U tuđoj koži" Angelina Jolie igra vrlo uspješnog FBI profilera, Illeanu Scott koja biva pozvana od strane kolega iz kanadske policije da pronađe i uhvati serijskog ubicu koji preuzima živote i identitete ljudi koje ubije dok putuje preko cijele Sjeverne Amerike. Novi posao Illeanu prisiljava da se prilagodi radu u stranom gradu sa policijskom ekipom u koju se zapravo i ne uklapa. Svejedno, ona odmah postiže inicijalne uspjehe intervjuirajući svjedoka ubistva Džejmsa Kostu koji je stavlja na trag Martina Ašera, čovjeka za koga se mislilo da je ubijen prije 20 godina, ali čija majka sada vjeruje da je živ i da je u Montrealu...

Film "U tužoj koži" prikazivaće se u, za ove vruće ljetne dane klimatiziranom kinu UNITIC svaki dan u terminima od 18:00 i 20:00 sati.