Multiplex Zenica
2

VIDEO / Početak nove školske godine uz "Zvončicu", "Susjede treće vrste" i "Tatinog sina"

Klix.ba
Jedini Family Centar u Bosni i Hercegovini, Ekran Zenica od 6. septembra, na radost najmlađih posjetilaca, počinje prikazivanje nove animirane avanture "Zvončica i tajna krila" (Tinkerbell: The Secret of the wings).

Otputujte zajedno sa Zvončicom i njenim vilinskim prijateljicama u zabranjeni svijet misteriozne Zimske šume, gdje Zvončicu njena radoznalost i avantura dovode do nevjerovatnog otkrića i čarobne tajne koja bi mogla promijeniti njen svijet zauvijek. Termini projekcija svaki dan od 14:00 i 16:00 sati.

Subotom i nedjeljom dodatni termini od 12:00 sati.

Za ljubitelje dobre komedije na repertoar Family Centra od 6. septembra stiže komedija "Susjedi treće vrste" (The Watch). U pitanju je ostvarenje mladog američkog autora Akive Shaffera, u kojem je na velikom ekranu sastavio velikane holivudske komedije Bena Stillera, Vincea Vaughna i mladog Jonaha Hilla. Ova ekipa komičara u filmu, koji je do sada na američkim kinoblagajnama prešao zaradu od 50 miliona dolara, igra grupu nadobudnih muškaraca iz tipičnog američkog predgrađa, koji osnivaju tim za zaštitu susjedstva, kao način da pobjegnu od svojih svakodnevnih porodičnih rutina. Ubrzo se nađu u situaciji koja premašuje njihove skromne sposobnosti, pokušavajući zaštititi zemlju od invazije vanzemaljaca...

Termini projekcija je svaki dan od 20:15 sati.

Od 6. septembra na naš program donosimo još jednu hit komediju, ovaj put sa jednim od najpopularnijeh komičara Holivuda Adamom Sandlerom. Riječ je o filmu "Tatin Sin" (That's My Boy), novom rediteljskom ostvarenju kreatora prošlogodišnje hit komedije "Pingvini gospodina Poppera" Seana Andresa. Sandler u filmu igra neodgovornog 40-godišnjaka Donnyja, koji je u tinejdžerskim godinama igrom slučaja postao otac dječaka Todda i odgajao ga kao samohrani roditelj do 18. rođendana. Sada, nakon što nisu vidjeli jedan drugog godinama, svijet koji je Todd mučno gradio srušit će se naglavačke kada se Donny pojavi baš pred njegovo vjenčanje.

Termini projekcija svaki dan od 17:00, 19:15 i 21:30 sati.