Survivor
0

Počela je borba za hranu, situacija se zaoštrava

Klix.ba
Najekstremniji i najpopularniji reality show Survivor je već duboko ušao u vaše živote. Još jedna sedmica borbe i preživljavanja je iza nas i neočekivano su izglasana dva jaka takmičara, Žare iz plemena Boruka i Radovan iz plemena Matambo, koji su se pridružili takmičarima na Ostrvu odbačenih.

Na samom početku ove sedmice takmičari su imali borbu koja za sobom nosi jednu od najvrednijih nagrada na Kostariki - hranu. Članovi plemena Matambo su osvojili ovu vrijednu nagradu i uživali u gozbi kakvu su i zaslužili.

Za sada plemena izgledaju kao prava porodica, ali krug se polako sužava, a mjesta ima samo za jednog. U nastavku najesktremnijeg showa odnosi među takmičarima će se zaoštriti, svađe i prepirke će postati svakodnevnica, a želja za pobjedom i osvajanjem titule "Jedini preživjeli", kao i vrijedne nagrade od 50.000 eura, će biti veća od svega.

Gledajte Survivor na OBN televiziji u sljedećim terminima:

Redovne epizode sa ostrva: ponedjeljak - četvrtak od 21:00 Specijal emisija Povratak u civilizaciju: nedjelja od 20:00 Bez cenzure: ponedjeljak – petak od 10:20 i 23:10