Film/TV
0

“Pirati s Kariba: Na kraju svijeta“ u Meeting Pointu od srijede

Sarajevo-x.com
Najočekivaniji ovogodišnji filmski hit, Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, stiže u kino Meeting Point u srijedu, 23. maja što će sarajevskoj publici dati priliku da ovo ostvarenje vidi među prvima u svijetu.

Treći nastavak filmskog hita u produkciji Jerrya Bruckheimera i u režiji Gorea Verbinskog, pretpremijeru u kinu Meeting Point doživjeće u srijedu u 21 sat.

U nastavku hita iz 2006. Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja, koji je porušio sve rekorde gledanosti, naši junaci Will Turner (Orlando Bloom), Elizabeth Swann (Keira Knightley) sklapaju savez sa kapetanom Barbossom (Geoffrey Rush) i upuštaju se u očajničku pustolovinu kako bi oslobodili kapetana Jacka Sparrowa (Johnny Depp) iz klopke Davy Jonesa. Istovremeno, jezivi brod duhova, Leteći Holandez, pod kontrolom istočnoindijske trgovačke kompanije izaziva haos širom sedam mora.

Ploveći kroz brojne spletke, izdaje i nepoznate vode, naši junaci moraju pronaći put do egzotičnog Singapura kako bi se suočili sa lukavim kineskim piratom Sao Fengom (Chow Yun-Fat). Na njihovom putovanju na sam kraj svijeta, svako od njih mora odabrati stranu u konačnoj, titanskoj borbi od koje ne ovise samo njihovi životi, već i sama budućnost piratskog načina života.

Rezervacija ulaznica za pretpremijeru filma Pirati s Kariba: Na kraju svijeta, može se izvršiti putem telefona 033 668-187, svakim danom od 9 do 16 sati, a ulaznice se trebaju podići najkasnije do srijede, do 19 sati.