Zbunila fotografe
0

Penelope napustila set i prošetala ispred Aerodroma

Sarajevo-x.com
(Foto: Feđa Krvavac/Sarajevo-x.com)
Na snimanju filma "Venuto Al Mundo" koje se tokom utorka odvijalo na Aerodromu Sarajevo, Penelope Cruz neočekivano je iznenadila nekolicinu fotografa koji su pratili snimanje nadajući se da će je fotografirati.

Kraći predah u snimanju slavna glumica iskoristila je kako bi izašla i kratko prošetala ispred fotografa, što je najprije kod njih izazvalo zbunjenost s obzirom da je do tog momenta bila brižljivo skrivana od strane brojnog obezbjeđenja.

Glumica je i danas bila s perikom na glavi, s obzirom da u sceni koja je snimana glumi italijanku Gemmu u poznim godinama. Izašla je u pratnji dva člana ekipe, i laganim koracima se uputila prema suprotnoj strani zgrade, nakon čega se vratila nazad i ušla u crveni kombi.

Tokom šetnje djelovala je umorno i ne previše raspoloženo, ali je ipak pokazala visok stepen profesionalnosti te je fotografe lišila daljnje neizvjesnosti. Nakon šetnje, prisutni fotografi su joj zahvalili mahanjem, i napustili set, te je ekipa nastavila dalje sa snimanjem. Za utorak je predviđeno snimanje scene u kojoj Gemma gradom prolazi u taksiju, dok su iz Termalne rivijere najavili da će u srijedu vanjski bazeni biti zatvoreni zbog potreba snimanja filma. .